UN NOU SPONSOR pentru ECHIPA NATIONALA de fotbal

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, RAZVAN BURLEANU, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Poiana Brasov, ca BERGENBIER redevine SPONSORUL ECHIPEI NATIONALE de fotbal a Romaniei.

“Este un eveniment si un moment special la care ne aflam. Este tocmai atmosfera prieteniei iar astazi ma simt extrem de onorat ca ma aflu printre prietenii fotbalului romanesc. Personal, nu cred in frecventa intalnirilor. Cred cu tarie, sunt incredintat, ca prietenia adevarata, asa cum este cea dintre fotbalul romanesc si Bergenbier, traieste prin principii, valori comune, asumate si impartasite, implementate si, totodata, prin dorinta de a face performanta pe termen lung. Pentru Federatia Romana de Fotbal este o mare bucurie sa primim alaturi un prieten vechi al fotbalului romanesc si un partener de tinuta. Stiu ca a fost nevoie ca Federatia Romana de Fotbal sa se schimbe, sa devina un partener onest, transparent, cinstit, care sa poata sa construiasca proiecte sustenabile si reciproc avantajoase. Ne aflam azi intr-un moment special care consfinteste nu doar o revenire, ci acel parteneriat vechi, cu un prieten vechi al fotbalului romanesc, avand totodata toate credintele pentru a face performanta pe termen lung. De astazi, tricoul galben al echipei nationale revine acasa. Astazi echipa nationala primeste un prieten adevarat, iar Federatia Romana de Fotbal primeste in echipa un partener adevarat”, a afirmat RAZVAN BURLEANU, citat de Agerpres.

Citeste si: ECHIPA NATIONALA de FOTBAL a ROMANIEI ramane fara principalul SPONSOR

Prezent la conferinta de presa Lucian Ghinea, presedintele Bergenbier S.A, a precizat ca este o mandrie pentru compania din care face parte sa revina alaturi de echipa nationala.

“Am gasit in Federatia Romana de Fotbal un partener corect de negociere si suntem convinsi ca putem construi un parteneriat corect pe termen lung si care sa ne duca spre succes in ideea de a avea suporteri fericiti, de a revedea acel stadion galben, de a revedea suporterii celebrand victoriile echipei nationale in piata publica. Daca reusim sa facem acest lucru, ne-am indeplinit misiunea”, a subliniat Lucian Ghinea.

Intrebat care este valoarea contractului, presedintele Federatiei Romane de Fotbal a explicat ca atat Federatia cat si Bergenbier au realizat un parteneriat in conditii avantajoase pentru ambele parti, adaugand ca a facut cea mai buna alegere din toate punctele de vedere.

El a punctat ca Federatia Romana de Fotbal a dorit sa gaseasca un partener care sa rasplateasca corect performanta si crede ca performanta este rasplatita corect de Bergenbier prin acest parteneriat.

Citeste si: Antrenorul ANGHEL IORDANESCU a anuntat COMPONENTA LOTULUI pentru STAGIUL DIN ANTALYA

“De aceea, azi am toate motivele sa le multumesc celor de la Bergenbier pentru aceasta decizie de a reveni la echipa nationala. Cand m-am dus in vizita la Bergenbier, cand am iesit din lift, am vazut un perete plin de suporteri, o imagine care evidentiaza foarte clar emotia, pasiunea, patima pe care o traim cu totii cand suntem in tribuna la meciurile echipei nationale. Acela a fost elementul care, din punctul meu de vedere, a fost momentul decisiv pentru incheierea acestui parteneriat”, a mai spus Razvan Burleanu, care i-a invitat pe jurnalisti sa viziteze Bergenbier pentru a se convinge de imaginea de pe perete.

Raspunzand unei intrebari referitoare la intreruperea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal in anul 2008, presedintele Bergenbier a tinut sa precizeze ca circumstantele de business, cele de piata, au facut ca in anul 2008, echipa nationala sa aleaga un alt sponsor.

“Daca a fost inspirata decizia sau nu, vedem ce s-a intamplat. Din anul 2015 revine un suporter vechi la echipa nationala si noi credem ca si suporterii vor reveni alaturi de noi, de echipa nationala, iar acele stadioane galbene vor duce echipa nationala spre victorie. Dorim ca echipa nationala sa se califice la Campionatul European si sustinem echipa nationala”, a concluzionat Lucian Ghinea.

Bergenbier a mai fost SPONSORUL ECHIPEI NATIONALE in perioada 1998-2008. De-a lungul timpului, pe langa sponsorizarea echipei nationale de fotbal, a incheiat o serie de parteneriate cu Liga de Fotbal Amator din Romania, in 2009, si cu Liga Profesionista de Fotbal, in 2010. De asemenea, in anul 2014, Bergenbier a lansat propria competitie de fotbal dedicata amatorilor, Cupa Prieteniei Bergenbier, care sustine fotbalul intre prieteni.