Un nou tip de relație sexuală dintr-o mică republică rusă șocheaza pe toată lumea

Scăderea veniturilor le împinge pe tinerele dintr-o republică rusa să ofere servicii sexuale în schimbul achizițiilor zilnice. Din cauza crizei economice, sexul este folosit pentru achiziţionarea serviciilor obişnuite în Republica Buriatia din estul Siberiei. Există chiar şi comunităţi online speciale pentru aceste tranzacţii.

Una dintre aceste comunităţi online precizează: “Acesta este un loc care îţi permite să schimbi servicii pentru sex. Poţi de asemenea să oferi sex pentru servicii”. Despre ce servicii este vorba? Ei bine, sexul este oferit pentru aproape orice, de la servicii de inslataţie sanitară până la mecanică auto, servicii de mutare a mobilei, telefoane mobile, etc.

Anunţurile sună chiar aşa cum v-aţi aştepta: “Caut un bărbat care să-mi facă instalaţia electrică în casa cu două camere, ofer 2-3 partide de sex”. Experţii spun că tendinţa apărută în republica rusă este rezultatul clar al crizei economice, al scăderii veniturilor şi al numărului de împrumuturi contractatee de cetăţeni. O statistică spune că un cetăţean obişnuit din Republica Buriatia are cel puţin două împrumuturi de plătit.

Sursa traducere și foto: Antena 3