Un nume greu de la FCSB scapat de DIICOT din GHEARELE CAMATARILOR

Un jucator al vicecampioanei a fost salvat de procurorii de la DIICOT din ghearele camatarilor de la gruparea Dama cu Camelii. Astfel, portarul celor de la FCSB, Eduard Stancioiu, a fost la un pas sa cada victima unei cunoscute grupari de camatari, dupa ce a achizitionat un teren in Cluj, informeaza jurnalistii de la stirileprotv.ro.

Potrivit sursei citate, fotbalistul de 36 de ani a platit gruparii “Dama cu Camelii” 20.000 de euro, insa membrii acesteia au incercat sa-l execute silit pentru 70.000 de euro. Nu stiau, insa, ca erau deja in vizorul DIICOT, care a interceptat mai multe discutii.

Suspect: Auzi, a transferat ala aia, cand ti-am zis sa ne grabim… O sa-i zic asa: ca eu am plecat in vacanta de Pasti si am lasat documentele la tine la avocatul meu…

Avocat: Da, sa-i zici, dom’le i-am lasat 2000 euro la avocat, ca sa inceapa executarea.

Gruparea de camatari, ascunsa in spatele unor interupusi cu ajutorul mai multor notari, avocati si executori judecatoresti, voia sa inceapa dosarul de executare silita, desi Stancioiu virase deja o suma de bani.

In plus, membrii gruparii au incercat sa mareasca datoria cu 25.000 de lei, pentru intarzieri si presupuse cheltuieli judecatoristi.

Suspect: M-am certat si cu el vreo ora la telefon (…) Ca domne, ca nu se face asa, ca eu o sa iti vars banii, da’ banii aia de cheltuieli nu o sa-i vezi niciodata de la mine …

Scopul final era scoaterea la licitatie a bunurilor lui Stancioiu, care ulterior sa fie cumparate la preturi derizorii in cadrul unor licitatii aranjate. Jucatorul a incercat sa ajunga la o intelegere si a oferit 10.000 de lei pentru a opri executarea silita.

“Iti fac maine plata 10.000 lei, iti fac hartia, mi-o semnezi, o trimit si eu la executor, ii platesc si lu’ ala…(…)deci la tot la 15.000 iesi”, a spus Stancioiu, intr-o convorbire telefonica.

Pro TV sustine ca suspectii voiau in schimbul datoriei doua apartamente care aveau o valoare de piata mult mai mare. In cele din urma, portarul ros-albastrilor a scapat de camatari cu ajutorul unui avocat, dar a refuzat sa comenteze pe marginea afacerilor sale.

Gruparea care a incercat sa-l pacaleasca pe Eduard Stancioiu a intrat ilegal in posesia a 46 de apartamente si case din Bucuresti si Ilfov, potrivit DIICOT, care a audiat 29 de persoane in acest caz.

Sursa foto: realitatea