Un pahar de vin rose pentru îndrăgostiți

Brodeaza februarie geamuri cu flori de gheata si stresini cu turturi. Cerga mitoasa a zapezii a acoperit totul, numai indragostitii cu bujori rosii in obraji alearga sa ofere sufletului pereche o noapte de vis.

Intr-o cabana la munte sau intr-o camera de hotel de cinci stele vor sta la geam sa priveasca ninsoarea dezlantuita indragostitii. E minunat cand din cer cad pe pamant neobositi dansatorii gingasi si pufosi, iar ochii vrajiti de ninsoare ii admira!

Cete de ingeri minusculi, cu aripile desfacute cad pe pamant si acopera totul. Varfurile brazilor raman verzi, acoperisurile caselor rosii, in timp ce in pahare curge aur parfumat rose, vin rose cu aroma de capsuni.

Ce culoare! Ce parfum! Ce gust! Cu siguranta ca omul care tine in mana sa un pahar plin cu vin rose comandat de pe site-ul Totalwine.ro este cel mai norocos din lume.

Experimenteaza si tu acasa si te vei convinge! Ce daca este pandemie? Daca nu te duci la vaccin sau nu te-ai intors de acolo, comanda o sticla de vin rose si bucura-te de prezenta lui.

Mai intai, admira-l in sticla! Nu cred sa fi vazut un vin mai frumos.

Lichidul rose straluceste, iar prin el toata lumea este roz. Te intrebi cum de producatorul a reusit sa obtina aceasta culoare de vis.

Un lichid fermecat sta inchis intr-o sticla si abia astepti sa il faci sa curga in paharul tau. Daca in sticla vinul este frumos, dar distant, in pahar ii simti parfumul, asa cum simti parfumul unei femei frumoase careia si parul matasos ii miroase a flori de trandafir si de iasomie.

Apleci sticla si parca femeia aceea frumoasa si placut mirositoare iti pune mainile ei mici si parfumate la ochi.

Vinul curge in pahar si merita un pahar de cristal, cum pletele femeii frumoase care iti umple sufletul curg pe umeri in bataia vantului.

Camera se umple de aroma de capsuni si pepene galben. E complicat sa obtii un vin perfect, cum este acela, dar la ce bun sa te intrebi cum a aparut el in lume.

Cu o femeie frumoasa nu iti pui o mie si una de intrebari, de tipul:

„Cum a aparut pe lume? Ce parinti au zamislit o asemenea minunatie?”. Iti doresti sa te bucuri de prezenta ei si sa te plimbi la brat cu ea prin oras. Doresti sa ii simti parul inmiresmat pe pieptul tau si sa te bucuri de pielea ei catifelata de femeie.

Un pahar de vin rosei iti da putere sa mergi inainte pe drumul vietii, dupa ce esecul te-a ingenuncheat. Am spus „un pahar”, nu „o sticla” sau „zeci de sticle”.

Ciocneste cu iubita un pahar de vin rose si pune-ti o dorinta! Se zice ca ea se va indeplini, fiindca aceasta bautura este magica datorita culorii si parfumului irezistibil.

Bucura-te de fiecare picatura si nu-l bea cu lacomie, fara sa experimentezi modul in care iti cucereste simturile.

Mai intai ia o inghititura si las-o sa se plimbe prin gura ta insetata.

Dar cand petreci o noapte cu fiinta pe care o iubesti, vei vedea ca vinul rose face minuni. Voi doi stati la fereatra cu paharele pline si ninge feeric, ninge bacovian si tot ce aveti de facut este sa ridicati paharele pline in dreptul ochilor si sa priviti fulgii de zapada prin ele. Totul va deveni rose in jurul vostru.

Oriunde ati fi: la restaurant (dar este inchis si trebuie sa mancati pe fuga), la hotel sau acasa, nu uitati de vinul rose!

Daca ati stabilit sa inchiriati o cabana in munti, de la fereastra ei sa vedeti ursii facand tumbe prin zapada, iepurii alergand si vulpile roscate pandind pasarile care raman iarna la noi, nu uitati sa va faceti provizii de vin rose!

Vinul rose este licoarea iubirii, a fertilitatii si a sanatatii. Va fi de ajuns un pahar, sa uitati ca este pandemie si sa nu va pese de amenintarea care domina lumea.

Puteti comanda aceasta bautura magica de pe site-ul magazinului Totalwine.ro, la preturi accesibile si sticlele pline vor fi livrate la adresa mentionata de cumparator.

Simultan cu bautura magica iti cumperi: optimism, sanatate si fericire.

Ador vinul rose si il consum cu placere impreuna cu oameni dragi.

Vinul vine din vechime, de la daci si de la romani si ma intreb ce ne-am fi facut fara el? Este in acelasi timp si bautura, si medicament si aliment!

Pe site-ul magazinului de vinuri gasesti sortimentele de vin dorite si livrarea se face prompt, sa poti sarbatori ceea ce doresti cu un pahar de vin parfumat.

Roz este o culoare care cucereste pe toata lumea, fiindca se situeaza intre alb si rosu. Albul semnifica puritatea, in timp ce rosul pasiunea cu care ne traim viata. Roz cucereste inimile tuturor, iar vinul care are aceasta culoare inseamna:

-o bautura cu un gust inegalabil

-parfumuri care raman in minte toata viata

-o bautura care ii uneste pe cei care o beau impreuna, fiindca acea clipa devine magica.

Comandati acum sticle cu vin rose si nu veti regreta!

Este timpul sa ne facem viata frumoasa unii altora si sa strangem randurile, ca amenintarile care ne inconjoara sa devina lipsite de putere.

„Vin rose” este soapta vantului care saruta salciile plecate pe apa, parfumul toporasilor care ies delicati din pamant, clatinatul gingas al ghioceilor in bataia vantului.

Vine rose este parfumul de capsunica si de pepene galben. Cu fiecare inghititura patrunzi intr-o gradina plina de flori si incepi sa plutesti peste grijile si problemele vietii…