Un PATRON din LIGA I este ACUZAT ca a OMORAT o FATA de 18 ani!

Un PATRON din LIGA I este ACUZAT ca ar fi omorat o FATA in varsta de 18 ani. Teribilul eveniment s-a petrecut in urma cu opt ani, insa scandalul dintre ADRIAN PORUMBOIU si CIPRIAN DAMIAN, fostul si respectiv actualul finantator al echipei FC VASLUI, readuce pe tapet o gramada de amanunte murdare din viata celor doi.

Potrivit  publicatiei Vremea Noua, CIPRIAN DAMIAN, actualul actionar majoritar al clubului FC Vaslui, a fost implicat intr-un ACCIDENT RUTIER MORTAL. Sursa citata noteaza faptul ca in data de 6 iulie 2006, CIPRIAN DAMIAN a accidentat-o MORTAL pe CARMEN ELENA PALALAIE, o tanara in varsta de numai 18 ani.

CARMEN ELENA PALALAIE se plimba pe bicicleta impreuna cu iubitul sau pentru a sarbatori faptul ca tocmai luase Bacalaureatul. MASINA  lui CIPRIAN DAMIAN a spulberat-o pe pustoaica de numai 18 ani! Publicatiile locale au scris la vremea respectiva ca victima se afla pe o carare pietruita, fara nici o legatura cu drumul principal.

Citeste si: FC VASLUI risca sa fie DEPUNCTATA si chiar sa fie EXCLUSA din campionatul LIGII I 

Anchetat si cercetat pentru OMOR din CULPA, CIPRIAN DAMIAN a scapat, procurorii dictand pana la urma neinceperea urmaririi penale a acestuia, scrie publicatia Vremea noua. Sursa citata sustine ca fata ucisa nu ar fi avut nici o vina, CIPRIAN DAMIAN, fost politist, reusind sa „musamalizeze” cazul cu prietenii sai din Politie. 

„Nu imi face placere sa imi aduc aminte despre acel eveniment, pentru ca acolo si-a pierdut viata un om. Erau doi biciclisti care au aparut dintr-o data, dintr-o zona agricola, in mijlocul drumului. Eram pe European (n.r. – drumul european E581), in afara localitatii, nu am avut ce sa fac. Pe primul biciclist am reusit sa-l evit, am tras de volan si nu l-am atins, dar al doilea biciclist, fata, mi-a intrat in aripa din dreapta, a cazut si s-a izbit cu capul de asfalt. Eu ma gandesc ca am salvat viata unui om, dar din pacate nu am putut sa le salvez pe amandoua”, a rememorat CIPRIAN DAMIAN filmul evenimentelor pentru cei de la Fanatik.

Mai mult, CIPRIAN DAMIAN a mai fost implicat, in august 2007, intr-un alt ACCIDENT RUTIER cu consecinte GRAVE, un tanar in varsta de 22 de ani ramanand SCHILODIT pe viata, noteaza Vremea Noua.

Sursa foto: realitatea.net