ALERTA! Un POLITICIAN a fost ASASINAT pe terasa unui hotel de pe litoral. VIDEO

Un politician a fost asasinat, in weekend-ul trecut, pe terasa unui hotel. Este vorba despre un reprezentant al opozitiei din Mexic, care a fost asasinat duminica de persoane neidentificate, care au deschis focul intr-un restaurant din Acapulco.

Braulio Zaragoza, liderul Partidului Actiunii Nationale (PAN) din statul Guerrero, a fost impuscat cu trei gloante, in spate, pe terasa hotelului El Mirador, scrie Jurnalul National, care citeaza presa din Mexic. 

Mai multi reprezentanti politici au fost asasinati de la lansarea, in 2006, a unei vaste ofensive militare impotriva cartelurilor drogurilor de catre fostul presedinte Felipe Calderon, membru PAN. Peste 80.000 de persoane au fost ucise, in ultimii opt ani, in lupta impotriva traficului de droguri.

Citeste si: Ghidul jurnalistului DECAPITAT Steven Sotloff povesteste despre momentul RAPIRII

Pe de alta parte, procurorul general al Mexicului a dispus duminica arestarea a 22 de politisti in legatura cu mai multe crime care au avut loc vineri in acelasi stat mexican, Guerrero, scrie DPA. Sase persoane au fost ucise si 17 ranite intr-un atac in orasul Iguala, potrivit autoritatilor locale.

Presa locala a scris ca, vineri seara, in orasul Iguala, politia a deschis focul asupra a trei autocare cu studenti care colectau donatii pentru o actiune de protest.

Citeste si: Voluntarul David Haines a fost DECAPITAT in fata CAMEREI DE FILMAT. Inregistrarea a fost facuta publica

Potrivit ziarului Excelsior, printre persoanele decedate se numara trei studenti, soferul unui autocar si un tanar fotbalist, al carui autocar in care se afla o echipa de fotbal ar fi putut fi confundat cu un autocar cu studenti.

O femeie dintr-un taxi aflat pe sosea la acel momentul impuscaturilor a fost de asemenea ucisa.