Un politist beat crita a omorat un copil si a ranit grav alti trei

Un politist beat crita a omorat un copil si a ranit grav alti trei dupa ce masina condusa de acesta a intrat intr-un grup de copii din comuna mehedinteana Gruia. Seful Postului de Politie din comuna Gruia s-a urcat atat de beat la volan incat a pierdut controlul masinii, a intrat pe contrasens si apoi a lovit in plin un grup de copii aflat pe trotuar.

Un politist beat a omorat un copil si a ranit alti trei, dupa ce a intrat in plin cu masina in grupul acestora aflat pe trotuar. Petre Nedelcu, seful Postului de Politie din comuna Gruia avea o alcoolemie de 1,6 mg/l alcool pur in aerul respirat!

Petre Nedelcu, seful de post din comuna Gruia, s-a urcat atat de beat in masina incat dupa numai cateva sute de metri a produs tragedia, scapand volanul de sub control, intrand pe contrasens si apoi lovind in plin un grup de copii cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani. 

In urma acestui grav accident rutier, un copil a decedat si alti trei au fost raniti, acestia din urma fiind transportati de urgenta la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin. Petre Nedelcu a fost cu greu scos din mainile localnicilor revoltati care au fost la un pas de a-l linsa pe seful de post din comuna Gruia.

Petre Nedelcu a fost ridicat si escortat de politisti la sediul de politie unde urmeaza a fi anchetat.

Sursa foto: rtv.net