Un politist din Cluj a ajuns la disperare: Imi dau foc in fata Guvernului!

Un politist din Cluj ameninta ca isi va da foc in fata lui Victor Ponta! Omul se plange ca IPJ Cluj a comis o multitudine de abuzuri impotriva sa.

Agentul Sever Legian, din cadrul Politiei Transporturi Cluj, se plange ca inca din 2009 a fost nedreptatit si ca protestele pe care le-a facut in repetate randuri nu l-au ajutat, conform City News.

“Ca si rasplata impotriva mea s-au facut zeci de abuzuri timp de cinci ani, timp in care m-am adresat Ministerului Afacerilor Interne de mai multe ori cu memorii, dar nu au dorit sa-mi rezolve situatia.

In cursul lunilor octombrie, noiembrie si decembrie 2013 m-am adresat cu memorii si prim-ministrului Romaniei, dar situatia mea a ramas aceeasi: ultragiat, abuzat, sanctionat abuziv si cu banii pierduti in instante fara niciun rezultat, desi numai eu sunt nevinovat”, a declarat agentul Legian.

Disperat, barbatul a ales sa-si dea foc in fata Palatului Victoria, pe 16 decembrie, la ora 11:00, pentru a-i atrage atentia premierului asupra nedreptatilor ce i s-au facut.

Legian este nemultumit si de faptul ca premierul Victor Ponta nu i-a acceptat eutanasierea in Piata Unirii din Cluj-Napoca, de Ziua Nationala a Romaniei.

Sursa foto: bzc.ro