UN POLITIST din IALOMITA s-a IMPUSCAT cu ARMA din DOTARE in masina de servici

Politist impuscat in picior de un coleg in localitatea Urlati, judetul Prahova

Un POLITIST, in varsta de 41 de ani, din IALOMITA s-a IMPUSCAT, duminica, cu ARMA din dotare, agentul fiind descoperit in masina de servici. Din primele informatii se pare ca este vorba de o TENTATIVA de SINUCIDERE.

POLITISTUL care s-a IMPUSCAT cu ARMA din dotare a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat de urgenta la spitalul FLOREASCA din Capitala acolo unde medicii au constatat o plaga prin IMPUSCARE la nivelul capului, in aceste momente victima fiind evaluata din punct de vedere medical.

CITESTE SI: IMPUSCATURI in Bucuresti, un barbat a fost ranit

Colegii POLITISTULUI SINUCIGAS au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele care au determinat gestul disperata la care a apelat omul legii. Potrivit liderului de sindicat al politistilor, care a intervenit telefonic la postul B1 Tv, colegul SINUCIGAS avea toate testele psihologice efectuate la zi. In acelasi timp, acesta a declarat ca stresul cauzat de meseria de POLITIST este o cauza foarte probabila care a determinat gestul disperat. 

CITESTE SI: Barbat IMPUSCAT de un politist in Bucuresti, in urma unei RAFUIELI intre CLANURI de romi 

Liderul sindical a mai precizat ca POLITISTUL intrase in tura duminica dimineata, la ora 8.00, iar colegii nu au remarcat un comportament anormal din partea AGENTULUI. La randul sau, coordonatorul SMURD Bogdan Oprita a precizat ca barbatul a ajuns la Spitalul Floreasca in COMA si ca ar putea fi OPERAT. 

Sursa foto: realitatea.net