Un POLITIST S-A IMPUSCAT in CAP in sediul IPJ TIMIS

Un POLITIST s-a IMPUSCAT in CAP, sambata, in sediul Inspectoratului de Politie Timis, informeaza opiniatimisoarei.ro. POLITISTUL, in varsta de 54 de ani, a ales sa se SINUCIDA in sediul institutiei in care a activat in ultimele doua decenii, insa procurorii care au demarat o ancheta au declarat ca nu se cunosc, deocamdata, cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

POLITISTUL SINUCIGAS era de serviciu sambata cand a ales sa se IMPUSTE in CAP cu arma din dotare. Potrivit unor surse citate de opiniatimisoarei.ro, acesta avea testele psihologice luate cu brio si in cei 20 de ani de activitate nu a avut nici macar o ABATERE DISCIPLINARA la activ.

“Un ofiter care a fost de serviciu la IPJ Timis a fost gasit impuscat in cap cu arma din dotare in sediul institutiei. Acesta nu avea probleme psihice, iar ultimele teste au aratat ca totul este in regula”, a declarat, sambata, Ancuta Morariu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Timis.

Ea a precizat ca ancheta in acest caz a fost preluata de procurorii de la Parchetul Tribunalului Timis, urmand sa se stabileasca, totodata, daca politistul a lasat un bilet de adio.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea.net