Un prezentator de calibru lasă televiziunea pentru Poliția Română

Un prezentator de calibru renunță la televiziune pentru a se alătura Poliției Române. Una dintre cele mai importante figuri de la Kanal D ar putea părăsi televiziunea pentru Poliția Română. Se pare că acesta urmează să ia o pauză de la pupitrul stirilor pentru a se înrola în poliție.

Apropiații realizatorului Christian Sabbagh au declarat pentru evz.ro, că mai mulți reprezentanți din structurile de conducere ai MI au vizitat vineri dimineaţă, în jurul orei 9.30, sediul Kanal D. Pentru a discuta despre o posibilă delegare a jurnalistului la Minister.

Citește și: ŞOC ÎN TELEVIZIUNE: ANTENELE AU UN NOU ŞEF! ACESTA A PETRECUT UN DECENIU LA PROTV

„Va fi imaginea Poliţiei Române şi se va ocupa îndeaproape de relaţia cu mass-media. Faptul că a trăit o bună perioadă de timp printre poliţişti, pe vremea când realiza emisiunea „112 – Poliţia în acţiune”, dar şi faptul că mare parte din activitatea lui în presă a fost dedicată prezentării unei imagini cât mai conforme cu realitatea a oamenilor legii au cântărit greu în balanţă pentru oamenii din fruntea MI atunci când au luat decizia de a-l coopta în echipă”, au mărturisit sursele citate.

Contactat telefonic, Christian nu a confirmat, dar nici infirmat vestea. S-a mulţumit doar să spună că, „o astfel de solicitare venită din partea Ministerului de Interne nu poate decât să mă onoreze”, a declarat realizatorul TV.

Sursa foto: realitatea