Un prezentator TV SOCHEAZA: Mai am 6 luni de trait, CANCERUL a recidivat! VIDEO EMOTIONANT

Un prezentator TV SOCHEAZA: Mai am 6 luni de trait, cancerul a recidivat

Un prezentator TV a facut o dezvaluire socanta, in timp ce discuta in direct cu o colega. Dave Benton, prezentator de stiri la WCIA-TV din Champaign, Illinois (SUA), a recunoscut in direct ca mai are foarte putin de trait, deoarece cancerul a recidivat.

Dave Benton a fost diagnosticat cu o tumora pe creier si zilele trecute a recunoscut in fata camerelor de luat vederi ca medicii i-au spus ca mai are de trait intre 4 si 6 luni. Dave a facut dezvaluirea in timp ce discuta despre cancer cu o colega prezentatoare, potrivit illinoishomepage.net.

El a anuntat ca va face chimioterapie, in speranta ca va incetini  boala. In ciuda vestii dramatice primite de la medici, Dave Benton a mai spus ca va incerca sa munceasca cat de mult va putea. Prezentatorul, care este casatorit si are doi copii, a multumit tuturor telespectatorilor care i-au trimis mesaje de sustinere in urma anuntului sau emotionant. 

Citeste si: O sportiva de numai 20 de ani a murit de cancer. Era o speranta a echipei nationale de tineret a Romaniei

“Cancerul mi-a recidivat, iar (tumoarea – n.r.) este prea mare pentru operatie sau terapia cu radiatii. Doctorii mi-au spus ca mai am 4-6 luni de trait”, a declarat prezentatorul de stiri.

David Benton a copilarit in Addison, o suburbie din Chicago, si a urmat studiile la Northern Illinois University. 

Citeste si: SZOBI CSEH, marturie cutremuratoare dupa ce a vazut LUMINA: “Eram ca un EXTRATERESTRU”

Mai jos poti urmari varianta tradusa in limba romana.