Un primar constantean vrea sa-si mute localitatea in alt judet. Afla care este motivul

Valentin Vrabie, primarul localitatii constantene Pestera, vrea sa mute comuna in orice alt judet decat Constanta. Prima sa optiune este Tulcea, insa s-ar multumi si cu Ialomita sau Calarasi. Vrabie este hotarat sa organizeze un referendum pentru ca localnicii sa-si exprime parerea in legatura cu aceasta idee, informeaza postul Digi24.

Primarul este nemultumit pentru ca, spune el, presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, nu-l sprijina cu fonduri de la stat pentru diferite investitii. Vrabie spune ca nu a primit, in ultimii sase ani, niciun ban de la CJ Constanta.

Citeste si: JAF LA POSTA DIN MEDGIDIA, HOTII AU FURAT UN SEIF CU 470 DE MII DE LEI

“In prima faza facem notificare catre aceste hotarari, apoi vom contesta in contencios administrativ, apoi urmeaza un protest pe 1 aprilie in fata Consiliului Judetean Constanta. Apoi, in ultima faza, este organizarea unui referendum”, a declarat edilul din Pestera.

“Sunt foarte multe demersuri politice, politico-administrative, care ar costa enorm”, a explicat, la randul sau, avocatul Sorin Calafus.

Reprezentantii Consiliului Judetean Constanta, contactati de reporterii sursei citate, nu au dorit sa comenteze initiativa primarului Vrabie.

Sursa foto: gazetadenavodari.ro