Un primar cunoscut și-a căsătorit, în secret, fosta nevasta cu actualul iubit

Fosta soţie a lui Robert Negoiţă, Sorina Docuz, s-a căsătorit în mare secret, informează cancan.ro! Sorina, pe care o chema încă Negoiţă chiar dacă a divorţat de primarul Sectorului 3, s-a cununat civil cu actualul ei iubit, celebrul Mădălin de la Giurgiu, iar ceremonia a fost oficiată chiar de fostul soţ al Sorinei.

Sorina Docuz şi Mădălin de la Giurgiu s-au cununat civil pe 1 noiembrie 2017, însă în spaţiul public nu a apărut până acum nicio informaţie despre eveniment. Cu toate că între Mădălin, în vârstă de 39 de ani, şi Sorina este o diferenţă de 13 ani, acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi să se căsătorească, iar Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, nu a avut nimic împotrivă să oficieze cununia civilă a fostei sale soţii, cu care a rămas prieten.

Sorina Docuz şi Robert Negoiţă au fost căsătoriţi aproape trei ani

Sorina Docuz şi Robert Negoiţă se căsătoreau, tot în mare secret, în 2013. Cei doi se cunoşteau încă din adolescenţa Sorinei. Din iubirea lor a rezultat şi un fiu, care după divorţ a rămas în îngrijirea mamei sale. Sorina Docuz şi Robert Negoiţă au divorţat în 2016, chiar înainte de Sfântul Valentin, separarea făcându-se elegant, la notar, fără vreun scandal. “Robert înseamnă foarte mult, m-a ajutat mult în viaţă, mi-a dat sfaturi pe partea de bussiness”, declara Sorina despre fostul ei soţ, Robert Negoiţă.

Sursa text: cancan.ro