Un protestatar din Ucraina sustine ca a fost crucificat

Un protestatar din Ucraina, disparut timp de o saptamana, povesteste ca a fost “crucificat” de rapitorii sai si apoi abandonat intr-o padure.

Un protestatar ucrainean disparut timp de o saptamana a aparut astazi in fata presei si a povestit, fata invinetita si rani la maini ca a fost rapit si apoi torturat. Dmitro Bulatov, in varsta de 35 de ani, este unul din liderii miscarilor de protest din Piata Independentei, mai specific al miscarii “Automaidan”, ce presupunea formarea de convoaie de masini in fata locuintelor persoanelor influente din Ucraina. “M-au crucificat. Mi-au gaurit mainile”, a povestit acesta, aratand ranile de la maini. “Mi-au taiat urechea, mi-au sfasiat fata. Nu mai e niciun punct viu pe trupul meu. Dar slava Domnului sunt in viata”, a spus barbatul.

Citeste si: Proteste Ucraina: Ianukovici a promulgat legea amnistierii protestatarilor si a abrogat alte legi contestate 

Bulatov a disparut in data de 23 ianuarie. Ceilalti participanti la “Automaidan” au inceput sa fie identificati de autoritati si 20 de persoane au fost deja arestate. Vitali Klitschko, lider al opozitiei, l-a vizitat pe Bulatov in spital si a povestit ca ceea ce i s-a intamplat “a fost un act pentru a-i inspaimanta pe toti cetatenii care sunt activi acum”.

Sursa foto: ukrstream.tv