Un ROMAN a fost BATUT cu SALBATICIE de trei barbati la DUBLIN

Un barbat a fost arestat si alti doi sunt cautati de politia irlandeza, dupa ce un roman in varsta de 29 de ani a fost urmarit pana in locuinta sa din Dublin, luni seara, si “batut cu salbaticie”, relateaza Irish Independent in editia electronica de miercuri.

Romanul, care locuieste la Dublin alaturi de alti conationali, a suferit rani grave la nivelul fetei in urma agresiunii si a fost gasit inconstient de serviciile de urgenta. Cazul este investigat de politia irlandeza, care a arestat un barbat in varsta de 35 de ani si cauta alti doi suspecti.

CITESTE SI: OPT ROMANI au fost RETINUTI la Florenta, dupa o ALTERCATIE intre grupuri de romi inarmati cu LANTURI 

“Acest barbat a suferit o bataie extrem de grava si este norocos ca nu a suferit rani mai grave. El a fost externat din spital relativ repede”, a declarat o sursa.

Prietenii romanului batut au declarat ca acesta nu vorbeste limba engleza foarte bine si ar fi putut fi confundat cu alta persoana. “Dar nu stim de ce s-a intamplat acest lucru si nici el nu stie”, a precizat un prieten al victimei. Dupa ce agresorii au intrat in locuinta romanului, au furat o suma de bani si un telefon mobil.

CITESTE SI: ROMANII, natiunea in care ceilalti europeni au CEA MAI PUTINA incredere

Sursa foto: bbc.co.uk