Un ROMAN a luat la PALME o STEWARDESA in timpul zborului

Un ROMAN a provocat aterizarea fortata a unui avion pe AEROPORTUL din TIMISOARA. Acesta trebuie sa plateasca 10.000 de euro dupa ce a lovit o STEWARDESA pentru ca nu i-a mai dat alcool, informeaza postul Realitatea Tv.

„In timpul zborului, cand personalul navigant a servit mancare si bauturi, acesta a devenit recalcitrant si a adresat insotitoarelor de bord si altor pasageri din aeronava insulte si amenintari. De asemenea, dupa refuzul unei insotitoare de bord de a-l servi cu alcool, inculpatul a devenit agresiv cu aceasta, comitand acte de violenta fizica asupra ei.

CITESTE SI: BUCURESTI: ACCIDENT IN LANT IN CARE AU FOST IMPLICATE PATRU MASINI

Comportamentul agresiv si amenintator al inculpatului la bordul aeronavei a fost de natura sa puna in pericol siguranta pasagerilor si a zborului astfel ca, la ora 22,30, comandantul aeronavei a aterizat fortat pe aeroportul „Traian Vuia” din Timisoara, unde inculpatul a fost debarcat cu ajutorul organelor politiei de frontiera.

Paguba creata companiei aeriene prin aterizarea fortata a aeronavei este in suma de 10.000 euro, suma cu care aceasta s-a constituit parte civila in cauza”, transmit procurorii timisoreni, potrivit sursei citate.

Sursa foto: realitatea