Un ROMAN a murit in SPANIA in timp ce FURA jambon dintr-un magazin! Afla de ce

Un ROMAN a MURIT in Spania in timpul unei tentative de FURT. Tragicul eveniment s-a intamplat in orasul Alcorcon, informeaza cotidianul El Mundo.

Potrivit SURSEI citate, in dupa-amiaza zilei de 29 aprilie un cetatean de origine ROMANA, in varsta de 46 de ani, a intrat intr-un supermarket din Alcorcon, vizibil ametit de alcool. Omul a fost observat de angajatii magazinului, atat pentru ca se clatina, cat si pentru statura sa impresionanta – cantarea peste 120 kilograme.

Citeste si: O romanca a decedat in Spania la cules de capsuni

Potrivit El Mundo, ROMANUL a incercat sa FURE o punga de somon in vid si un JAMBON, in valoare totala de cativa euro. ROMANUL intentiona sa treaca neobservat, ascuzand JAMBONUL si pestele sub haine.

Angajatii magazinului l-au observat fara mari probleme si l-au oprit la iesire. ROMANUL s-ar fi luat la bataie cu ei pana cand, potrivit martorilor oculari, agentii de paza ai magazinului au reusit sa ii puna catuse.

Citeste si: Accident Ungaria! 14 romani dintr-un microbuz au murit pe loc! 

Emotiile furtului si incaierarii au fost insa prea mari pentru ROMANUL supraponderal, care facut un STOP CARDIORESPIRATOR. Medicii de la serviciul de ambulanta au reusit sa-l resusciteze, dar fost nevoie de 6 oameni pentru a-l scoate pe targa din supermarket. In jurul orei 19.00, ROMANUL a incetat din viata la spitalul din Alcorcon.

Politia ancheteaza acum cazul pentru a stabili daca angajatii magazinului au vreo responsabilitate pentru moartea ROMANULUI. Se pare ca actiunile acestuia nu au fost motivate de saracie, presa spaniola scriind ca defunctul era un om de afaceri.

Sursa foto: jurnalul.ro