Un ROMAN a plecat in SIRIA sa lupte impotriva STATULUI ISLAMIC

Un roman s-a inrolat in armata kurzilor din Siria si lupta impotriva jihadistilor din STATUL ISLAMIC. Intre timp, Romania a fost amenintata direct de ISIS. Jihadistii au publicat pe Internet o inregistrare video de propaganda in care ameninta “coalitia diavolilor” care lupta impotriva sa.

Romanul a intrat in People’s Defence Units in luna august si are la activ zeci de misiuni impotriva jihadistilor din gruparea “STATUL ISLAMIC“, scrie WowBiz.

Nascut in Ardeal, tanarul s-a antrenat cu Fortele Speciale Romane, Apoi, a preferat o cariera pe cont propriu, in mai multe teatre de razboi. In SIRIA, lupta sub un nume musulman, Rebaz.

CITESTE SI: CUM PRODUCE STATUL ISLAMIC (DAESH) MILIARDE DE DOLARI

Organizatia militara People’s Defence Units este unul dintre principalii combatanti ai ISIS si se afla in conflict deschis cu gruparea jihadista STAT ISLAMIC.

Gruparea STAT ISLAMIC a publicat pe Internet o inregistrare video de propaganda in care ameninta “coalitia diavolilor” care lupta impotriva sa, formata din 60 de tari. Printre statele amenintate se numara Romania, dar si Republica Moldova. Printre zecile de tari mai figureaza Marea Britanie, Statele Unite, Japonia, Canada, Franta si Australia dar si Ucraina sau Bosnia Hertegovina.

CITESTE SI: CINE ESTE SI CE VREA STATUL ISLAMIC (ISIS) – ANALIZA

“Iata coalitia diavolilor, la care se alatura Iranul, Turcia si Rusia. Asta pentru ca Millah of Kufr li se vor alatura pentru a lupta impotriva adevarului. Deci, sa vedem ce puteti. Numarul vostru ne va spori noua credinta. Noi va numaram steagurile. Profetul nostru a spus ca atunci cand vor ajunge la 80, flacarile razboiului va vor arde in final pe dealurile mortii”, arata STAT ISLAMIC in intregistrare.

Sursa foto: b1TV