Un ROMAN a UCIS o femeie in ITALIA pentru 15 EURO

MIHAITA STANESCU, un tanar rrom din Romania, in varsta de numai 18 ani, a OMORAT o batrana in varsta de 77 de ani din Italia, pentru a-i fura cei 15 EURO pe care ii avea in portofel si telefonul mobil.

CRIMA a avut loc pe 17 decembrie, insa deabia sambata autoritatile si-au dat seama ca nu este vorba despre o moarte naturala, transmite agentia de presa ANSA, citata de Ziare.com.

CITESTE SI: ROMANCA DISPARUTA de pe FERIBOT a fost gasita in BELGIA si va fi REPATRIATA AZI 

Margherita Crivello, o pensionara din Torino, a fost gasita la iesirea din casa, iar politistii au crezut ca si-a rupt mana si piciorul in cadere. Femeia a murit cateva ore mai tarziu la spital, fara sa poata povesti ce a patit.

De fapt, un tanar rrom din Romania i-a patruns in casa, i-a furat cei 15 euro din portofel si telefonul mobil. Gratie acestuia din urma, anchetatorii si-au dat seama ca batrana a fost JEFUITA si AGRESATA.

Autorul, MIHAITA STANESCU, a fost arestat si a declarat ca nu a intentionat sa o UCIDA pe batrana. “Nu am vrut sa o omor. Am impins-o. Nu credeam ca a MURIT”, a spus el politistilor.

CITESTE SI: O adolescenta romanca este disparuta de doua saptamani in Italia 

Europarlamentarul italian Matteo Salvini, liderul partidului antiimigranti Liga Nordului, a scris ironic pe Twitter: “In Torino o pensionara a fost ATACATA si UCISA pentru 15 euro. Vinovatul a fost prins, este un tanar de 18 ani. Un rrom. Cat de ciudat”.

Sursa foto: corierre.it