Un roman care lucreaza la un centru de reciclare din Dublin a returnat 3.000 de euro gasiti la gunoi

Un muncitor roman din Dublin a returnat suma de aproximativ 3.000 de euro pe care o gasise intr-un container. Pe numele sau Radu Hajdu, romanul lucreaza la un centru de reciclare a gunoiului din Dublin. Potrivit agentiei Mediafax, care citeaza pagina electronica a Irish Independent, el a gasit aproximativ 3.000 de euro intr-un container si i-a predat imediat sefului sau, banii ajungand astfel rapid la proprietarul de drept.

Banii apartineau unei femei al carei tata decedase recent. Ea inchiriase containerul pentru a face curat in casa tatalui ei din Dublin, dar nu si-a dat seama ca a aruncat ascunzatoarea cu bani a acestuia. Femeia, care a cerut sa i se pastreze anonimatul, a declarat: “Cand m-au contactat oamenii de la Panda (n.red. centrul de reciclare) nu imi venea sa cred ca au gasit banii si au avut onestitatea de a ma suna”.

Citeste si: A GASIT 100.000 de dolari la toaleta, dar nu i-a pastrat. A primit insa o RECOMPENSA impresionanta

“Sunt foarte impresionata de companie, s-a comportat corect. O sa le spun tuturor despre onestitatea lor”, a adaugat ea.

“Suntem incantati ca am putut ajuta la returnarea banilor catre detinatorul de drept”, a declarat purtatorul de cuvant al companiei. El l-a laudat pe Radu Hajdu, pe care l-a calificat drept “un tip muncitor si cinstit”.

In varsta de 30 de ani, Radu tocmai se intorsese la munca in Dublin dupa o saptamana de concediu petrecuta in Romania.

 Citeste si: O retea de INFRACTORI ROMANI a fost DESTRUCTURATA la Milano