Un român și-a petrecut jumătate din viață la pușcărie! A fost eliberat și după trei săptămâni a ucis din nou, în Marea Britanie

Un român în vârstă de 48 de ani care și-a petrecut mai mult de jumătate din viață în închisoare, a comis o nouă crimă în Marea Britanie, la trei săptămâni de la eliberare. Bărbatul și-a înjunghiat mortal un cunoscut în inimă în timpul unui conflict spontan dintr-o parcare de rulote din Dunkirk, Kent, scrie Daily Mail.

Potrivit autorităților, el a plecat din România după ce și-a ispășit pedeapsa, în urma uciderii tatălui iubitei sale în 2009. Cu 20 de ani înainte, românul a mai fost acuzat de o crimă, când a atacat un bărbat, în timp ce ieșise în oraș cu mai mulți prieteni.

Citește și: MAREA BRITANIE. ROMÂNUL CARE A UCIS, CU BRUTALITATE, O ARTISTĂ DIN ANGLIA ȘI-A AFLAT SENTINȚA

El ar fi ajuns în Marea Britanie după ce a fost eliberat, unde a comis o nouă crimă. În ciuda eforturilor medicilor de a o salva pe victimă, ea a fost declarată decedată. Crima comisă de Dumitru Palazu (foto interior) a avut loc într-un parc de rulote din comitatul Kent. Pentru uciderea lui Alexandru Constantinescu, care a avut loc în luna aprilie a acestui an, Tribunalul Regal din Maidstone a propus o sentință de 30 de ani. 

Sursa foto: