Adrian Fundacescu va sta dupa gratii 25 de ani in Belgia: Este condamnat pentru viol si crima

25 de ani de inchisoare pentru un cetatean roman. Adrian Fundacescu este condamnat pentru ca ar fi violat si omorat o femeia in Belgia.

Adrian Fundacescu, in varsta de 25 de ani, a fost condamnat, vineri seara, la 25 de ani de inchisoare dupa ce a fost declarat vinovat de uciderea unei localnice din Aywaille, in provincia belgiana Liege, potrivit mediafax.ro.

Fundacescu a fost declarat vinovat de uciderea unei femei din comuna Aywaille, in noaptea de 20 spre 21 mai 2011, in jurul orei locale 01.30 (02.30 ora Romaniei). Victima, in varsta de 39 de ani, a fost agresata in plina strada si constransa prin forta sa il urmeze pe agresor, dupa care a fost violata, sufocata si strangulata. 

Cadavrul femeii a fost descoperit in ziua urmatoare de trecatori, fiind acoperit cu frunze. Adrian Fundacescu a fost identificat ca fiind autorul faptelor. El frecventa aceeasi cafenea ca victima si se afla sub influenta alcoolului atunci cand a vazut-o trecand pe strada si a decis sa o violeze.

Acuzatul a contestat intentia de a o ucide si a vorbit despre un deces accidental, cauzat de violenta din timpul violului. Dar juratii au considerat ca, in timpul violului care a durat mai multe minute, Adrian Fundacescu a decis sa ucida victima pentru a se asigura ca nu il va denunta. Pentru a o impiedica sa strige, el a recurs la strangulare.

sursa foto: incomemagazine.ro