Un SCHIOR ROMAN a MURIT pe partia de la BANSKO

Un SCHIOR ROMAN a MURIT vineri in BULGARIA, in urma unui incident care a avut loc pe o pista din statiunea bulgara de schi BANSKO, informeaza agentia bulgara Focus News citata de postul B1 Tv. Tanarul cetatean ROMAN care a DECEDAT in urma tragicului accident avea varsta de 27 de ani.

Serviciul de salvamont din BANSKO a fost alertat vineri, catre ora locala 11.00 (11.00, ora Romaniei), potrivit presei din tara vecina. Tanarul ROMAN a cazut pe pista de schi numarul 11, care coboara din varful Muntelui Todorka pana in Valea Plato, precizeaza site-ul.

CITESTE SI: TRAGEDIE in nordul Italiei: Un roman si-a INJUNGHIAT MORTAL sotia si s-a SINUCIS 

ROMANUL a fost transportat de urgenta la un spital din localitatea Razlog, insa medicii nu au reusit sa-l salveze, scrie agentia Focus News. Tanarul a MURIT la spital din cauza RANILOR GRAVE pe care le-a suferit in urma caderii de pe partia de ski de la BANSKO, precizeaza jurnalistii bulgari.

Spitalul din Razlog a anuntat ca schiorul nu s-a lovit de vreun stalp sau alt obiect, precizand ca ranile grave pe care le prezenta au fost cauzate de viteza mare cu care schia si de impactul la cadere, precizeaza Focus News.

CITESTE SI: TRAGEDIE in nordul Italiei: Un roman si-a INJUNGHIAT MORTAL sotia si s-a SINUCIS 

Sursa foto: 7dni.bg