Un SENATOR PNL cu probleme penale a sarit in barca ALDE

Inca o tradare a avut loc in PNL. De aceasta data insa poate sa fie vorba de o mutare benefica pentru liberali in conditiile in care politicianul care a ales sa sara in barca ALDE are destule probleme, inclusiv o condamnare cu suspendare pentru mita electorala. Astfel, senatorul GIGI CHRISTIAN CHIRU a anuntat ca a trecut la ALDE, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, si va prelua conducerea filialei municipale ALDE Constanta.

“In urma discutiilor purtate cu presedintele Calin Popescu Tariceanu, am convenit sa preiau conducerea Organizatiei Municipale ALDE Constanta. Tensiunile din ultima vreme din PNL m-au determinat sa aleg un nou proiect politic. Nu a fost o decizie usoara, insa cred ca am facut alegerea corecta. Am demonstrat ca sunt un om de echipa si este bine cunoscut ca sunt o persoana implicata si luptatoare.

CITESTE SI: SONDAJ INSCOP: CUM MAI STAU POLITICIENII IN TOPUL INCREDERII IN PERSONALITATI

Cat timp am condus organizatia judeteana a Partidului Democrat Liberal, am avut in jurul meu o adevarata echipa, alaturi de care am dus batalii electorale grele si am facut opozitie cu adevarat atunci cand nimeni nu a facut acest lucru. A fost o perioada frumoasa cu care ma voi mandri mereu, in care am cunoscut oameni de valoare si am contribuit la implicarea mai multor tineri, viitori oameni politici ai acestui oras” a scris GIGI CHRISTIAN CHIRU pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: ziua de constanta