Un star de la HOLLYWOOD a ramas impresionat de ROMANIA: Ma voi intoarce mereu cu drag

Aflat pentru a doua oara in vizita in tara noastra, actorul care a dat fiori publicului atunci cand l-a interpretat pe locotonentul Mark Hoffman in filmul de groaza Saw, COSTAS MANDYLOR, pare indragostit iremediabil de tara noastra, iar in toamna intentioneaza sa isi organizeze, la Bucuresti, inclusiv nunta cu logodnica sa, Victoria.

“Am intalnit numai oameni extraordinari aici. Am venit in Romania anul trecut pentru prima data, insa deja simt ca este a doua mea casa. Aveti o tara extraordinara si trebuie sa aveti grija de ea”, a spus COSTAS MANDYLOR, care de-a lungul timpului a impartit scena cu nume Angelina Jolie, Denzel Washington, Jack Nicholson, Jason Statham sau Micky Rourke.

CITESTE SI: INCENDIAR JOHN LEGEND, in fundul gol pe INTERNET. Foto in articol 

De altfel, COSTAS MANDYLOR s-a apucat deja de lucru pentru nunta sa din Romania si dupa ce a vazut mai multe locatii, a degustat si vinul, fiind un mare pasionat al oenologiei. In cele din urma, actorul greco-australian s-a oprit la Crama Girboiu, de prezentare ocupandu-se chiar directorul executiv al companiei, Livia Girboiu. “Imi place mult Epicentrum rose, are o aroma fina de struguri. Chiar voi lua cateva sticle in SUA drept suvenir pentru prietenii mei. Am luat si cateva sticle cu soiuri care se gasesc numai aici, cum ar fi Sarba”, a spus actorul COSTAS MANDYLOR, cunoscut in special pentru rolurile de dur pe care le-a interpretat.

Sursa foto: ele.ro