Un superstar de la CM și PSG, acuzat de viol! Ce spune victima

Achraf Hakimi (foto, primul din dreapta), internaționalul marocan care a făcut senzație la CM din Qatar și titular la PSG, este investigat la Paris, fiind acuzat de o tânără că ar fi violat-o.

Le Parisien, ziarul de casă al campioanei Franței, a publicat, ieri seară, această informație. Hakimi are 24 de ani și este căsătorit cu celebra actriță Hiba Abouk (36 de ani), supranumită în trecut “cea mai frumoasă actriță din lume”.

Conform jurnaliștilor de la sursa amintită, Achraf Hakimi a invitat, sâmbătă seara, o tânără de 23 de ani la el acasă.  Ulterior, fotbalistul a început să o sărute și a dezbrăcat-o pe tânără, care a încercat din răsputeri să-l împiedice să facă acest lucru. Însă, Hakimi a reușit să o atingă în zonele intime și chiar ar fi reușit să o violeze, până când aceasta a reușit să scape.

Tânăra a declarat oamenilor legii că i-a aplicat fotbalistului o lovitură cu piciorul și astfel a reușit să scape Imediat după, și-a sunat un prieten, care a venit și a luat-o de acolo. Presupusa victimă a lui Hakimi nu a dorit să facă plângere, însă procurorii francezi s-au autosesizat și au deschis o investigație pe numele internaționalului marocan.

Sursa foto: le parisien