Un superstar de la Juventus Torino, confirmat pozitiv cu noul coronavirus pentru a patra oară

Paulo Dybala, vedeta argentiniană de la Juventus Torino, a efectuat un al patrulea test pentru COVID-19. Din păcate pentru internaționalul sud-american testarea a fost pozitivă. De o lună și jumătate jucătorul ”Bătrânei Doamne” se chinue să scape de infecția cu coronavirus, notează as.com.

Paulo Dybala a efectuat primul test în data de 21 martie, iar atunci fotbalistul argentinian și prietena acestuia au fost depistați pozitiv la coronavirus.

“Acum sunt mai bine după ce am suferit zilele trecute. Încerc să mă antrenez, până acum nu am fost capabil. Respiram cu greutate, mi se tăia răsuflarea după 5 minute, nu mai aveam aer dacă voiam să mă pregătesc fizic. Mă durea tot corpul, toți mușchii mă dureau”, declara la momentul respectiv Paulo Dybala.

Conform sursei citate, Dybala este asimptomatic în aceste momente și își va continua izolarea la casa sa din Torino. Paulo Dybala a sosit la Juventus în 2014, fiind transferat de la Palermo. A îmbrăcat de 216 ori tricoul lui Juve, reușind în acest timp 91 de goluri și 36 de pase decisive.

De la Juventus Torino au mai fost depistați pozitiv Daniele Rugani și Blaise Matuidi, dar ambii s-au vindecat între timp. Juventus își va relua antrenamentele în data de 4 mai, însă în condițiile actuale Dybala nu va putea lua parte la acestea. În actualul sezon, argentinianul a bifat 34 de meciuri și a reușit 13 goluri.

Sursa foto: sport