Un suspect in furtul dosarului medical al lui SCHUMACHER s-a SINUCIS in PUSCARIE

Un barbat suspectat de implicare in furtul dosarului medical al fostului campion de Formula 1 MICHAEL SCHUMACHER a fost gasit spanzurat in celula sa, miercuri dimineata, la Zurich. S-a intamplat, practic, la o zi distanta dupa retinere.

Barbatul era angajat al societatii aeriene elvetiene Rega, care a organizat repatrierea din Franta in Elvetia a campionului de Formula 1, noteaza AFP.

Pe 24 iunie, spitalul din Grenoble, unde a fost internat SCHUMACHER  timp de sase luni, a depus plangere pentru furt din dosarul medical al germanului.

Citeste si: SOTIA LUI MICHAEL SCHUMACHER A LUAT O NOUA DECIZIE RADICALA

O ancheta este in desfasurare in Franta, Elvetia si Germania pentru identificarea persoanei care a furat raportul de 11 sau 12 pagini, in care se sintetizeaza situatia lui Schumacher.

O persoana care s-a prezentat drept “Kagemusha” (n.r. – numele unui film al lui Akira Kurosawa) a contactat mai multi jurnalisti francezi, elvetieni si germani pentru a incerca sa le vanda raportul medical al lui Schumacher in schimbul a 60.000 franci elvetieni (aproximativ 50.000 de euro).

Citeste si: Michael Schumacher, vestea de ULTIMA ORA. Familia este in culmea FERICIRII!

Pentru a demonstra ca se afla in posesia documentului, “Kagemusha” a furnizat o parte din raportul medical.

Jurnalistii cotidianului Bild au fost contactati de vanzator si au anuntat-o pe reprezentanta lui Schumacher cu privire la documentele primite.

Spitalul a luat masuri stricte pentru protejarea dosarului fostului pilot, interzicand personalului sa il consulte prin reteaua interna de calculatoare.

Sursa foto: newsfirst.lk