Un TIR incarcat cu carne s-a rasturnat pe DN 6

Circulatia rutiera este blocata, sambata, pe DN 6, in comuna Tamna, judetul Mehedinti, dupa ce un TIR incarcat cu carne s-a rasturnat pe sosea.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti, Roxana Visan, autotrenul incarcat cu carne, care circula dinspre Drobeta Turnu Severin catre Bucuresti, s-a rasturnat dupa ce soferul acestuia a pierdut controlul volanului intr-o curba.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, politisti si jandarmi, acestia din urma asigurand paza incarcaturii pana cand TIR-ul va fi repus pe roti. Potrivit directorului Directiei de Drumuri Nationale Mehedinti, Cornel Folescu, la locul accidentului a fost solicitata o macara de mare tonaj care sa ridice TIR-ul.

Politistii au deviat traficul pentru autoturisme pe DN 6 Drobeta Turnu Severin – DN 67 – DN 67 A Brosteni – DN 67 – DN 6 Strehaia. In zona producerii accidentului s-a format o coloana de TIR-uri, intrucat autovehiculele de mare tonaj nu circula pe ruta ocolitoare.

sursa foto: realitatea.net