Un titular de la Steaua a fost implicat intr-un accident rutier

Un jucator titular de la echipa Steaua Bucuresti a fost implicat intr-un accident rutier, din fericire doar masina pe care o conducea acesta avand de suferit. Este vorba despre fundasul dreapta macedonean din lotul ros-albastrilor, Daniel Georgievski alegandu-se cu masina avariata grav dar si cu o sperietura zdravana, informeaza Fanatik.

Accidentul in care a fost implicat Daniel Georgievski a avut loc marti, dupa antrenamentul de dimineata al ros-albastrilor si s-a petrecut chiar in fata stadionului Ghencea din Capitala, noteaza sursa amintita citand un apropiat al fotbalistului.

“Din pacate, necazurile se tin lant de Georgievski. Marti, dupa antrenament, Daniel a suferit un accident rutier. Se pregatea sa iasa de la stadion, insa chiar in fata acestuia cand a vrut sa vireze a fost lovit de un alt autoturism. Din fericire s-a ales doar cu o sperietura zdravana, dar aripa de la masina e facuta zob! In cursul zilei de miercuri, Reghe va hotari daca va miza sau nu pe el titular in meciul cu Otelul Galati”, a spus un apropiat al ros-albastrilor pentru Fanatik.

 Sursa foto: sptfm.ro