Un TRAMVAI a lovit doi pietoni in Capitala. Un barbat a MURIT, o femeie este RANITA. Circulatia blocata in zona. UPDATE

Un grav accident de circulatie s-a produs marti seara in Capitala. Pe bulevardul 1 Decembrie, un tramvai a lovit doi pietoni, informeaza B1 TV. 

UPDATE 22:10: Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a introdus doua linii naveta de autobuze pentru preluarea calatorilor de pe traseul liniilor de tramvai 23 si 27, dupa ce in zona s-a produs un accident, iar circulatia este blocata, a declarat, marti seara, purtatorul de cuvant al Regiei, Constantin Tobescu.

“Avand in vedere ca circulatia este blocata pe traseul liniilor de tramvai 23 si 27, din cauza unui accident, am luat decizia infiintarii a doua linii naveta de autobuze pentru preluarea calatorilor, care sa circule, unul intre Complex Titan si Faur, iar celalalt de la Complex Titan pana la Dristor”, a precizat Tobescu.

 Stire initiala

Din primele date, se pare ca una dintre victime, un barbat de 65 de ani, a murit. Echipajele sosite la fața locului au actionat pentru ridicarea tramvaiului cu un cric hidraulic si perne pneumatice, insa barbatul nu a mai putut fi salvat. 

De asemenea, o femeie a fost transportata la spital in stare grava. 

La fata locului s-au deplasat de urgenta doua echipaje SMURD si unul de la descarcerare.

In acest moment se face cercetarea la fața locului pentru a se stabili care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului. 

Sursa foto: bzi