Un TREN a DERAIAT in ELVETIA din cauza unei alunecari de teren

Unsprezece persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, miercuri, ca urmare a DERAIERII unui TREN provocata de o alunecare de teren intr-o zona muntoasa din estul Elvetiei, a anuntat politia locala, scrie Agerpres, care citeaza AFP.

TRENUL, care asigura legatura in St. Moritz si Cuira, transporta circa 200 de pasageri. Ranitii au fost evacuati de elicoptere spre ambulante. Pasagerii apti au fost nevoiti sa mearga de-a lungul caii ferate, inainte de a ajunge la un drum pentru a urca in autocare, locul accidentului fiind inaccesibil pentru vehicule.

Citeste si: ACCIDENT FEROVIAR in Vrancea: O persoana a fost RANITA dupa ce un marfar a DERAIAT

Un TREN de pasageri a deraiat miercuri in urma unei alunecari de teren intr-o zona muntoasa din estul Elvetiei, a anuntat anterior compania feroviara Rhaetische Bahn. Accidentul s-a produs la ora locala 12.45 (10.45 GMT) pe un versant montan.

Printr-un miracol, niciunul dintre cele trei vagoane care au DERAIAT nu s-a prabusit in prapastie, unul dintre vagoane ramanand suspendat pe crengile copacilor.

Citeste si: Un tren a DERAIAT intre Pitesti si Curtea de Arges, din cauza viiturii. UPDATE

Alunecarea de teren s-a produs ca urmare a ploilor puternice care s-au abatut peste aceasta regiune. Potrivit MeteoSuisse, s-au inregistrat precipitatii de circa 50 de litri pe metru patrat incepand cu miezul noptii, echivalentul a jumatate din precipitatiile dintr-o luna.

Sursa foto: feroviarul.ro