Un TREN a ramas BLOCAT aproape TREI ORE intre Sinaia si Comarnic din cauza unui COPAC care a CAZUT pe liniile electrice

Un TREN inter-regio care circula dinspre Brasov catre Bucuresti a ramas BLOCAT, miercuri dimineata, timp de aproape TREI ORE, intre Sinaia si Comarnic, dupa ce un COPAC a CAZUT pe liniile electrice de la calea ferata.

TRENUL inter-regio 1164 care circula pe ruta Brasov-Bucuresti a ramas BLOCAT intre Sinaia si Comarnic dupa ce alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta ca urmare a CADERII unui COPAC pe liniile electrice de la calea ferata.

Potrivit purtatorului de cuvant al CFR, Oana Brinzan, trenul a stationat in judetul Prahova timp de aproape trei ore, intre 6.59 si 9.40, la sosirea in Bucuresti acumuland o intarziere de 150 de minute.

Citeste si: Zeci de NAVE sunt BLOCATE pe DUNARE din cauza VANTULUI PUTERNIC

Tot din cauza avariilor produse in reteaua electrica in urma caderilor de crengi si arbori, precum si a chiciurii depuse pe liniile electrice, peste 4.000 de abonati din sapte localitati din judetul Prahova au ramas fara energie electrica, miercuri.

Citeste si: INFOTRAFIC. Doua drumuri din Prahova, inchise pana miercuri din cauza ninsorii

Conform datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, 4.058 de abonati din orasele Comarnic, Campina – cartierul Voila si din comunele Brebu, Sotriile, Secaria, Valea Doftanei si Plopu nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare a Electrica Muntenia Nord. Un numar de 16 echipe de interventie se afla pe teren si lucreaza pentru remedierea avariilor.