Un BRITANIC a luat un TAXI din Brasov. Ce s-a intamplat dupa ce a aflat ca a fost PACALIT!

A venit in Romania impresionat de frumusetile tarii, insa a sfarsit JECMANIT si BATUT! I s-a intamplat la Brasov unui TURIST BRITANIC, care a platit de sapte ori mai mult pentru o cursa cu TAXIUL!

Michael Shaw a luat un TAXI din Gara Brasov sambata, dupa ora 3, cerandu-i soferului sa il duca la o pensiune aflata la doar sase kilometri distanta, in cartierul Schei. Soferul TAXIMETRULUI l-a taxat pentru aceasta cursa cu 70 de lei, adica de sapte ori mai scump decat ar fi costat in mod normal, la un tarif de 1 lei si 35 de bani, informeaza Digi 24.

Citeste si: TAXIMETRISTII DE LA AEROPORTURI, AMENDATI DE POLITISTI

Simtindu-se tras in piept, TURISTUL BRITANIC s-a intors a doua zi dimineata in Gara Brasov pentru a-l cauta pe TAXIMETRISTUL necinstit.

“M-am gandit ca trebuie sa aflu mai multe detalii despre soferul de TAXI si am observat ca avea o placa de licenta pe masina si am scos aparatul foto si am incercat sa fac o fotografie ca sa pot sa ii iau detaliile. Atunci m-a impins violent”, a povestit TURISTUL.

Mai mult, britanicul a fost si BATUT de respectivul TAXIMETRISt. “Am o taietura deasupra ochiului si am primit si un pumn in nas. M-a atacat de cateva ori si m-a lovit de doua ori puternic in fata”, a precizat Michael Shaw.

Stupefiat si speriat in acelasi timp, BRITANICUL a facut plangere la politie. Potrivit oamenilor legii, Michael Shaw ar fi confundat TAXIMETRISTII si astfel ca a luat BATAIE de la o alta persoana.

“A depus o reclamație cu privire la acest caz. A fost intrebat daca doreste sa mai astepte in acea zi pentru a se aduce un traducator autorizat. S-a convenit de comun acord ca miercuri sa se prezinte”, a declarat Liviu Naghi, purtator de cuvant la IPJ Brasov.

Citeste si: SOCANT! UN TAXIMETRIST A FOST GASIT MORT IN MASINA, PE UN CAMP DE LA MARGINEA BUCURESTIULUI

Dupa toata patania din Brasov, TURISTUL BRITANIC s-a decis sa mai ramana inca o saptamana in Romania pentru cercetari si frumusetile naturii.

Sursa foto: obiectiv.info, brasovultau.ro