UNA CALDA, ALTA RECE! BECALI a fost REFUZAT de una dintre VEDETELE de la VIITORUL

In aceeasi zi in care a reusit sa-l transfere pe veteranul Filipe Teixeira, patronul echipei FCSB, Gigi Becali, s-a lovit de refuzul categoric al unui alt fotbalist dorit cu insistenta de finantatorul ros-albastrilor. Dragos Nedelcu, jucatorul celor de la Viitorul, a refuzat transferul la FCSB, echipa lui Gigi Becali, informeaza postul de televiziune Sportro.

In ciuda intelegerii dintre cele doua cluburi care au cazut de acord asupra indemnizatiei de transfer, Dragos Nedelcu s-a aratat nemultumit de contractul care i-a fost propus. “Nu stiu de Nedelcu, a zis ca nu vrea jucatorul sa vina, mai multe nu stiu. Nu vreau sa fac speculatii”, a spus Gigi Becali pentru Sportro.

FCSB s-a inteles cu Viitorul sa plateasca 1,5 milioane de euro pentru Nedelcu, oferta acceptata de campioana. Jucatorului in varsta de 20 de ani i s-a propus un contract pe cinci ani, cu un salariu de 134 de mii de euro pe sezon in primii doi ani, crescand apoi la 146 de mii, 168 de mii si 180 de mii de euro in ultimul an de contract.

Sursa foto: sport​