Una dintre cele mai cunoscute actrițe din filmele pentru adulți s-a măritat! Video

”Sunt conștientă că port stigmatul carierei mele dar el mă susține!”

Riley Reid, una dintre cele mai cunoscute actrițe din filmele pentru adulți, în vârstă de 29 de ani, și-a găsit partenerul ideal și recent au avut o nuntă ca-n povești.

Anul trecut,  Riley Reid declara că se gândește că poate a pierdut șansa de a-și găsi sufletul pereche din cauza carierei. „Mă tem că poate mi-am pierdut șansa la dragoste și fericire. Sunt conștientă că port stigmatul carierei mele și îmi este greu să cred că într-o zi voi găsi pe cineva care să mă accepte și să mă iubească așa cum sunt. Cu toatea acestea nu mi-am pierdut speranța.”, declara Riley Reid.

Între timp, Riley Reid și-a găsit sufletul pereche chiar în timpul carantinei, iar alesul este atletul Pasha Petkuns, originar din Letonia. „Suntem îndrăgostiți și ne-am logodit, urmează să ne căsătorim. Abia aștept să-mi petrec restul vieții alături de tine.”, a afirmat starleta pe paginile de socializare, după ce a postat o poză alături de logodnicul ei.

Astfel, Riley Reid a găsit un bărbat care o suține în cariera ei și care între timp i-a devenit și soț, iar împreună au avut o nuntă minunată, notează Daily Star.

Sursa foto: instagram