Răsturnare de situație! Actrița din James Bond nu a murit!

Una dintre cele mai frumoase ”Bond Girl” din toate timpurile a încetat din viață în ajunul Crăciunului. Tanya Roberts, unul dintre sex simbolurile de la începutul anilor 80, a murit la 65 de ani.

Update: Tanya Roberts este încă în viață, dar este internată într-un spital. Agentul actriței este cel care a lansat zvonurile greșite, spunând că ar fi murit.

Moartea Tanyei Roberts a fost confirmată printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ulterior fiind preluată și reconfirmată de o „altă persoană apropiată”.

Agentul ei, Mike Pingel, a confirmat acum pentru Fox News că vedeta este încă în viață, dar nu se află într-o stare prea bună. Pingel a mai declarat că partenerul Tanyei, Lance O’Brien a primit un apel din partea spitalului care a confirmat că actrița nu a murit așa cum s-a spus în presă.

Știre inițială

Daily Star relatează faptul că Tanya Roberts se afla împreună cu câinii ei la plimbare, în ajunul Crăciunului, moment în care s-a prăbușit la pământ din senin. Transportată imediat la un spital din California, aceasta a fost intubată și ”pusă la un ventilator, dar starea eu nu s-a mai îmbunătățit” şi a decedat. Medicii au precizat faptul că decesul vedetei nu are nicio legătură cu COVID-19.

Tanya Roberts a interpretat-o pe “Bond Girl” alături de Roger Moore în filmul ”A view to kill” din 1985, a făcut parte din celebrul trio inițial al filmului Charlie’s Angels, unde a jucat-o pe Julie Rogers și a făcut parte din distribuția celebrului sitcom The 70’s Show, unde a interpretat-o pe mama lui Donna Pinciotti, Midge. Ea a fost și interpreta personajului Sheena, regina junglei din pelicula cu același nume.

Sursa foto: TMZ