Una dintre cele mai în vogă cântărețe K-pop din lume, găsită moartă. Artista avea doar 25 de ani

Cântăreața K-pop Sulli a fost găsită moartă în locuința sa. Starul avea 25 de ani. Poliția a confirmat pentru BBC că managerul artistei a găsit-o fără suflare în casa ei de lângă Seul, Coreea de Sud.

Polițiștii investighează cauza morții, dar din primele cercetări pare că tânăra s-ar fi sinucis. Sulli avea peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram. A fost membră a trupei f(x) până când a părăsit grupul în 2015,  pentru a se focusa pe cariera de actriță. Se pare că Sulli, Choi Jin-ri pe numele ei real, a renunțat la f(x) din cauza abuzurilor cu care se confrunta în mediul online. Artista suferea de depresie.

Citește și: ELTON JOHN SUSȚINE CĂ MICHAEL JACKSON A FOST ‘BOLNAV PSIHIC’ ÎN ULTIMII ANI DIN VIAȚĂ

Era “un spirit liber”, spune jurnalista Taylor Glasby. “A fost unul dintre idolii care au decis să-și trăiască viața așa cum a vrut, și asta nu a fost pe placul publicului”, a declarat ea pentru Radio 1 Newsbeat.

În Coreea de Sud, starurile pop sunt numite idoli. “Pentru idoli totul este despre aspectul fizic, totul este monitorizat, iar Sulli nu a vrut să ia parte la asta, a vrut să fie ea”. Taylor spune că Sulli a schimbat lumea K-pop.

Sursa foto: billboard