Una dintre cele mai mari companii de PERSONAL CARE din Europa recruteaza in Romania

Clece Care Services (CCS), una dintre cele mai importante companii de PERSONAL CARE din Europa, specializata in furnizarea de servicii de ingrijire si medicale la domiciliu a intrat pe piata de profil din Romania. 

Compania CCS pune la dispozitie locuri de munca in Anglia, zona North Gateshead si se adreseaza in special femeilor. Conditiile solicitate sunt cunoasterea limbii engleze la nivel conversational, permis auto categoria B, disponibilitate imediata pentru mutare in Anglia, dar si capacitate pentru un job full time, plus ore suplimentare. 

Compania ofera intre 7 si 9 lire/ora, masina de serviciu, facilitati de cazare, training complet dar si oportunitati pentru un imprumut rapid care va fi restituit in primele 3 luni. 

Job-urile adresate romancelor se refera cu precadere la servicii de ingrijire si medicale la domiciliu. Fisa postului unui job in PERSONAL CARE  include activitati de ingrijire, curatenie, ajutor cu medicamentatia, gatit, ingrijirea casei, cumparaturi, desfasurarea de activitati sociale impreuna cu persoana ingrijita si, cel mai important, socializare. 

Persoanele care isi doresc sa obtina un astfel de loc de munca trebuie sa aiba in vedere faptul ca aceasta activitate trebuie sa fie sustinuta si de sprijin moral pentru persoanele aflate in ingrijire, daruire si respect. 

Clece Care Services (CCS) solicita doritoarelor pasaport valid, buletin de identitate, permis de conducere valabil, cazier, 5 ani la ultima adresa declarata, carte de munca sau adeverinte de vechime de la celelalte locuri de munca si 2 recomandari de la ultimele doua locuri de munca. 

 Cu peste 70.000 de angajati si o experienta inegalabila domeniul furnizarii de servicii de ingrijire si medicale la domiciului in tari precum Spania, Portugalia si Anglia, Clece Care Services (CCS) este definitia seriozitatii si profesionalismului, atat in relatiile cu persoanele aflate in ingrijire, cat si cu personalul companiei. 

Persoanele interesate pot trimite un mail la urmatoarea adresa: cspavel@clececare.co.uk