Una dintre femeile RANITE in accidentul de autocar din Bulgaria va fi OPERATA la Floreasca

Operatie in premiera in Romania. O femeie insarcinata diagnosticata cu cancer a fost operata, copilul este bine

Una dintre femeile RANITE in accidentul rutier din Bulgaria va fi OPERATA, duminica seara, pentru a i se rezolva o fractura la un picior, iar in cazul celorlalti pacienti vor fi monitorizate leziunile identificate, au declarat medicii Spitalului Floreasca din Bucuresti.

Medicii au facut precizari despre cei patru RANITI – un barbat si trei femei – adusi la spital, din Bulgaria, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie.

Citeste si: TURISTII IMPLICATI IN ACCIDENTUL DIN BULGARIA, CARE NU AU FOST GRAV RANITI, AU AJUNS IN ROMANIA

“Numai una dintre doamne va intra in aceasta seara intr-o INTERVENTIE CHIRURGICALA. (…) Celelalte doua sunt in ultima faza a investigatiilor si vor ramane in sectia Terapie Intensiva, pentru urmarirea leziunilor care s-au gasit. Aceste leziuni nu necesita, in acest moment, o interventie chirurgicala”, au spus sursele citate.

Potrivit medicilor, in urma investigatiilor s-a stabilit ca barbatul este cel mai putin afectat.

Medicii au subliniat insa ca starea pacientilor este stabila, dar grava, avand in vedere ca este urmarea unui traumatism sever. “Probabil, in 24-48 de ore, acest traumatism va determina un bilant mult mai exact, cu o acuratete mult mai mare decat am putut sa o facem acum”, au mai spus medicii.

La Floreasca se afla internati alti doi RANITI din ACCIDENTUL produs in Bulgaria, o femeie si un barbat. Acestia au fost adusi la spital cu elicoptere SMURD.

Toti cei sase RANITI in accident internati la Floreasca au fost transportati la Bucuresti dupa ce au fost stabilizati la un spital din Veliko Tarnovo. Potrivit medicilor, ei au TRAUMATISME si fracturi.

Citeste si: UPDATE. ACCIDENT DE AUTOCAR IN BULGARIA: UN ROMAN A MURIT SI ALTI CINCI SUNT IN STARE GRAVA!

AUTOCARUL era condus de un roman in varsta de 44 de ani, care nu consumase alcool, dupa cum au comunicat tot autoritatile bulgare. El urma sa fie testat si privind consumul de alte substante interzise.

In iunie 2013, un autocar cu turisti ROMANI s-a rasturnat intr-o prapastie din Muntenegru. In urma accidentului si-au pierdut viata 18 persoane, iar alte 29 au fost RANITE.

Sursa foto: doxologie.ro