Unchiul lui Emi Pian îi dă în gât pe polițiștii corupți într-un mesaj adresat ministrului Vela

Viorel Motoi zis ”Gongoi”, unchiul lui Emi Pian, i-a transmis un mesaj ministrului Marcel Vela în care dezvăluie faptul că angajații de la Poliția Capitalei care se ocupă de clanurile interlope sunt corupți și precizează și sumele ridicole pe care ”se vând aceștia” de genul 200 de dolari sau 200 de euro.

Viorel Gongoi spune că are dovezi concrete legate de anumiți polițiștii corupți care ar trebui să se ocupe de clanurile interlope din Capitală. Într-un live pe contul lui de socializare, Gongoi i se adresează direct ministrului Marcel Vela, pe care îl îndeamnă „să se trezească” și să vadă de ce oameni s-a înconjurat.

„Băi omule, băi Vela, tu ești de undeva din Mehedinți, de-acolo. Cum poți să fii așa…? Băi Vela, întreabă-mă pe mine, pe Motoi Viorel zis Gongoi… Întreabă-mă pe mine de departamentul celor care se ocupă de grupările infracționale. Să-ți spun eu, Gongoi, ce notă poartă departamentul ăsta al tău și cât de cretini și de corupți sunt.

Băi, te rog frumos, uită-te bine la mine, tu ești Vela, eu sunt Gongoi! Întreabă-mă pe mine, trimite un reprezentant al tău să mă întrebe pe mine de grupul ăsta împotriva clanurilor. Bă tu ești…, ești ministru …? Bă, tu pe toate gunoaiele din România le faci clanuri? Băi Vela, înseamnă că tu ești…, bă! Cum poți tu să faci asemenea afirmații și să permiți mass-media, ziarelor, televiziunilor să vorbească de discuțiile din…

Bă, îți garantez eu 100%, eu am fost la discuție, n-a venit nici un fel de polițist decât șeful grupării care era zilele alea de serviciu, la Pian, că eu eram acolo și am vorbit inclusiv cu șeful judiciarului de la secția 9, domnul Cătălin. N-a venit nici un șef al Poliției Capitalei, nici un șef al Poliției Române, că ăștia nici nu știu care sunt gradele lor…”, spune unchiul lui Emi Pian.

Postarea video poate fi urmărită aici.

Sursa foto: antena 3