Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic

Tom Hardy se pregateste pentru cel mai greu rol de pana acum, superstarul britanic urmand sa-l joace pe soldatul alcoolic care a creat SAS – Fortele Speciale Aeriene Britanice.

Tom Hardy il va interpreta pe locotenent-colonelul Blair “Paddy” Mayne, membru fondator al regimentului de elita din 1941. Serialul TV bazat pe cartea istoricului Ben Macintyre, “SAS: Rogue Heroes”, il va avea drept scenarist pe Steven Knight, scenaristul proiectului “Peaky Blinders”, cu care Hardy a colaborat in trecut. Serialul va prezenta formarea SAS si actiunile grupului militar de elita din cel de-al Doilea Razboi Mondial, dar va si patrunde in psihologia soldatilor recrutati.

Citește și: DE CE SINDICALIȘTII DIN POLIȚIE DAU ÎN JUDECATĂ TRUPA PARAZIȚII

Knight, scenaristul proiectului, a declarat pentru Times: “Este povestea secreta a unor soldatilor exceptionali care au fost decisivi in lupte si au castigat razboaie, pentru ca apoi sa dispara in umbra”. “Vom prezenta evenimente adevarate remarcabile, dar si oamenii care au fost implicati direct in desfasurarea lor”.

Potrivit senaristului, Blair “Paddy” Mayne, a fost un “soldat genial, dar cu un suflet tulburat, foarte imprevizibil. Era brutal, instabil si periculos, mai ales cand era beat. Si era beat adesea.” Soldatul nascut in Irlanda de Nord era o bomba umana de 107 kg, iar Tom Hardy va trebui sa se transforme pentru acest rol provocator.

Pana in acest moment, starul nu a facut o declaratie oficiala despre proiectul in care este implicat. “SAS: Rogue Heroes” nu ar fi insa primul sau proiect de razboi, el jucand in “Dunkirk” chiar rolul unui pilot care a contribuit la salvarea soldatilor britanici de pe insula franceza inconjurata de inamici.

Sursa foto: BBC