Unde petrece Dani Otil de Paste

Dani Otil a ales ca anul acesta sa-si petreaca Pastele intr-un mod original, dandu-se cu motorul pe munte impreuna un grup de prieteni.

Matinalul Dani Otil a decis sa petreaca sarbatorile de Pasti la munte, intr-o maniera cu totul si cu totul inedita.

„Merg cu un grup de amici la tara, la munte, la Intorsura Buzaului, unde am fost si anul trecut si ne dam cu motoarele!”, declara el.

Desi se stie ca motociclistii, in general, au tot felul de supersitii, viata lor fiind mai mereu la limita, un continuu dans cu pericolul, Dani Otil este exceptia care intareste regula.

„Nu tin cont de superstitii! Bine, nu ne dam chiar in Vinerea Mare, insa vreau sa profit de zilele astea!”, a povestit Dani.

Citeste si: Mihaela Radulescu, combinatie ciudata de poze pe Facebook. FOTO

Razvan si Dani le dau intalnire telespectatorilor in prima zi de Pasti, de la 11:00 si luni, de la ora 08:00, cu o editie speciala a emisiunii Neatza, invitandu-i pe romani sa petreaca traditional, cum se sarbatoreste la sat, dar si modern, cum le place orasenilor sa petreaca.

Razvan, Catalin Oprisan si Amalia, prezentatoarea horoscopului, vor prezenta datinile de la tara, iar Dani, Vladut si Flavia pe cele urbane. Din sarbatorirea traditionala nu vor lipsi iepurii, gainile, caprele si alte animale domestice, ce vor umple platoul emisiunii, iar alaturi de Dani vor veni cei mai frumosi copii.

De asemenea, cei mai in voga artisti romani vor anima petrecerea, alaturi de ansambluri folclorice si artisti cunoscuti de muzica populara.

Sursa foto: libertatea.ro