Unde se afla HAYAT BOUMEDDIENE, sotia lui AMEDY COULIBALY, in timpul ATENTATELOR – OFICIAL

Hayat Boummedienne

HAYAT BOUMEDDIENE, sotia si presupusa complice a lui AMEDY COULIBALY, autorul ATACURILOR TERORISTE de joi si vineri din PARIS, a intrat in SIRIA, din Turcia, pe data de 8 ianuarie, a anuntat Ministrul turc de externe, MEVLUT CAVUSOGLU, potrivit Reuters.

Potrivit unor surse citate de Le Monde, HAYAT BOUMEDDIENEeste sotia a lui AMEDY COLIBALY. Ei locuiau impreuna in 2010, cand AMEDY COLIBALY fusese arestat. De asemenea, HAYAT BOUMEDDIENEera cu el cand acesta l-a vizitat pe jihadistul Djamel Beghal. Coulibaly locuia in casa ei primavara trecuta. RTL relateaza ca HAYAT BOUMEDDIENE are reputatia unei “dure” si a iesit din puscarie in 2014.

CITESTE SI: AUTORUL ATACURILOR de la Montrouge isi EXPLICA actiunile intr-o INREGISTRARE care a fost difuzata pe Internet. VIDEO 

Presa franceza a scris vineri ca femeia ar fi participat alaturi de sotul sau la ATACUL TERORIST de la magazinul evreiesc din Paris, unde acesta a ucis patru persoane si a luat ostatici, inainte de a fi neutralizat de fortele de ordine. Ziaristii au scris ca HAYAT BOUMEDDIENE ar fi reusit sa fuga in cursul asaltului fortelor de ordine asupra magazinului.

CITESTE SI: Familia jihadistului Amedy Coulibaly CONDAMNA atentatele de la Paris si transmite CONDOLEANTE familiilor victimelor 

Sursa foto: lemonde.fr