Unde sunt zodiile cand ai nevoie de ele

Unde e Racul, unde e Leul? Unde poti gasi Fecioara cand ai nevoie de ajutorul ei?

Pe Berbec abia ca il gasesti

Berbecul fuge in lume cand trebuie sa isi asume raspunderi. Acest nativ face ce face si nici in gaura de sarpe nu il mai gasesti.

CITESTE SI:Razi cu lacrimi! Cele mai tari bancuri cu zodii

Taurul leneveste prin casa, Geamanul e prin garaj

Daca ai nevoie de un Taur, il vei gasi pe canapea facandu-si manichiura (daca e femeie) ori citind o carte cu o cafea pe masuta sau uitandu-se la un meci de fotbal (daca e barbat). Geamanul, in schimb, ori e la cumparaturi ori reparand magnetofonul prin garaj.

Racul gateste, Leul serveste

Pe Rac il gasesti prin bucatarie facand clatite, iar pe Leu il vei gasi la vreun restaurant de lux servind clatite din partea casei ori la plaja.

Fecioara e peste tot

Zodia asta are puteri supranaturale, parca. Cand vrei sa dai de ea, o gasesti usor. De cele mai multe ori, insa, e prin casa facand curatenie.

Balanta e prin magazine, Scorpionul face sex

Daca nu gasesti un Scorpion la indemana, sigur da foc dormitorului. Acest nativ uita de toata lumea cand are… treaba. Balanta, in schimb, va fi ori la librarie, ori la mall.

Sagetatorul e prin vreo tara straina, cu Varsatorul de brat

Asta se intampla pentru ca avem de tratat cu doua semne zodiacale visatoare, calatoare, entuziaste, idealiste pana in maduva oaselor. Cele doua se inteleg de minune cand vine vorba de experiente personale, spirituale, si nu ar fi vreo mirare sa le gasesti pe la vreo manastire din Tibet.

CITESTE SI: Zodia feminina cu cea mai mare incredere in fortele proprii!

Capricornul sta inchis in birou, Pestele, la spa

Pestele e la spa ori are o ‘sedinta’ importanta despre care nu trebuie sa stie nimeni, iar Capricornul face tabele cu proiectele care viseaza sa ii aduca bani.

 Sursa:teotrandafir