Ungaria: Doi români, o femeie și un copil, au murit în urma unui accident rutier grav

Un bărbat, o femeie și un copil au murit într-un accident produs în Ungaria, după ce un autoturism maghiar și alte două înmatriculate în România s-au ciocnit.

Update: Doi români au murit și alți trei au fost răniți grav în urma unui accident rutier produs în vineri dimineața în Ungaria, între localitățile Cegled și Albertirsa, răniții fiind internați în prezent într-un spital din zonă, scrie Mediafax.

”Ambasada României la Budapesta urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs în dimineața zilei de 31 august 2018, între localitățile Cegled și Albertirsa, incident soldat cu decesul a doi cetățeni români și rănirea altor trei. Imediat după semnalarea cazului, misiunea diplomatică a întreprins în regim de urgență demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la identitatea persoanelor decedate și starea de sănătate a celor rănite. Conform datelor obținute de reprezentanții misiunii diplomatice, în urma accidentului doi cetățeni români au decedat, alți trei fiind răniți”, se arată într-un răspuns al MAE trimis în urma solicitării Mediafax.

Știre inițială

Trei persoane, între care doi români, și-au pierdut viața. Potrivit presei maghiare citată de Antena 3, cei doi ar fi o femeie și un copil de doar cinci ani.

Vom reveni.

Sursa foto: rtv.net