UNGARIA: Oficial al serviciului de imigratie si o romanca, ARESTATI intr-un dosar de CORUPTIE

Politia ungara A ARESTAT un oficial guvernamental, suspectat de luare de mita pentru obtinerea de documente de imigrare, si o ROMANCA in varsta de 36 de ani, care ar fi actionat ca intermediar, a anuntat joi postul public de televiziune M1, citat de MTI.

Serviciile de Protectie Nationala, insarcinate cu investigarea coruptiei guvernamentale, au analizat rapoarte potrivit carora un ofiter din serviciul de imigratie este suspectat ca a acordat, de mai multe ori incepand din vara lui 2013, cetatenia ungara unor straini care nu indeplineau anumite criterii, a informat M1 in programul de stiri Hirado.

Citeste si: TURISTI ROMANI JEFUITI INTR-O BENZINARIE DIN NORD-VESTUL ITALIEI

Politia l-a ARESTAT pe oficial la locul sau de munca. Suspectul a recunoscut ca a primit mita in valoare de 20.000-50.000 de forinti (intre 64 si 161 de euro) pentru fiecare caz pentru a trece cu vederea neajunsurile unui solicitant, de exemplu necunoasterea limbii ungare. Politia a actionat sub acoperire si, prin urmare, a ARESTAT si o ROMANCA in varsta de 36 de ani, suspectata ca ar fi actionat ca intermediar.

Akos Gergely Kovacs, purtator de cuvant al Parchetului din Budapesta, a confirmat in programul de stiri Hirado ca suspectul a fost retinut.

ALERTA IN UNGARIA. ANTRAX IN CARNEA DE VITA LA 120 DE KM DE ORADEA