UNGARIA-ROMANIA 0-0: Presa internationala despre egalul de la BUDAPESTA

Echipa nationala a ROMANIEI a remizat, vineri seara, in meciul de la Budapesta cu UNGARIA, dupa o partida in care tricolorii i-au dominat usor pe maghiari, insa au pierdut primul loc al grupei.

Agentia Associated Press, citata de Washington Times, scrie mai mult despre incidentele dinainte de partida de la Budapesta, subliniind ca fiecare echipa a avut cate o sansa importanta de a marca.

CITESTE SI: VIDEO ULTRASII DE LA STEAUA SI DINAMO S-AU BATUT IN TRIBUNELE ARENEI DIN BUDAPESTA

“ROMANIA isi mentine avantajul de trei puncte in fata UNGARIEI, dupa remiza fara goluri”, titreaza si ESPN FC, care noteaza ca punctul obtinut de echipa tarii noastre a fost unul muncit, ceea ce ii multumeste pe romani.

“ROMANIA obtine o remiza fara goluri, dar pierde primul loc”, scrie Reuters, citata de The Star. Totodata, sursa citata mentioneaza ca “blestemul de 34 de ani ramane intact”, cu referire la ultima data cand maghiarii au invins echipa nationala a tarii noastre, cu Anghel Iordanescu pe teren.

Si agentia chineza Xinhua se axeaza mai mult pe confruntarile violente dintre fani si arestarile acestora, mai degraba decat pe rezultatul meciului.

CITESTE SI: PRELIMINARII EURO 2016: UNGARIA – ROMANIA 0-0 / TRICOLORII OBTIN O REMIZA DUPA UN JOC LIPSIT DE CULOARE

In schimb, Nemzetisport remarca lupta dintre cele doua echipe, care a dus la un egal fara goluri. Cei de la Nepszava Online sunt mai duri, titrand “UNGARIA – ROMANIA: Nici goluri, nici fotbal”. Potrivit jurnalistilor maghiari, nationala ROMANIEI si-a atins scopul, fara a arata aproape nimic, in timp ce UNGARIA a ratat o mare oportunitate in lupta pentru calificare, iar VS.hu noteaza ca doar golul a lipsit in partida UNGARIA-ROMANIA.

Echipa nationala de fotbal a ROMANIEI a terminat la egalitate, scor 0-0, pe terenul UNGARIEI, intr-un meci din Grupa F a preliminariilor pentru calificarea la Campionatul European din 2016.