UNGARIA-ROMANIA: MAE a prezentat un ghid pentru suporterii ROMANI care merg la BUDAPESTA

UNGARIA – ROMANIA. SUPORTERII ROMANI care intentioneaza sa mearga la Budapesta pentru a vedea meciul UNGARIA – ROMANIA au la dispozitie un GHID de CALATORIE elaborat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care cuprinde informatii diverse, de la date generale despre tara, reglementari vamale, pana la rutele optime catre stadion si mijloacele de transport in comun cele mai potrivite.

UNGARIA – ROMANIA. GHIDUL de CALATORIE, postat pe site-ul MAE, avertizeaza ca este interzisa introducerea in UNGARIA de bauturi alcoolice fabricate artizanal, indiferent de cantitate, sau ale caror producatori nu detin o autorizatie corespunzatoare.

CITESTE SI: ROMANIA SE MENTINE PE LOCUL 7 IN CLASAMENTUL FIFA

UNGARIA – ROMANIA. In ceea ce priveste regimul de circulatie, MAE aminteste ca in UNGARIA este obligatorie folosirea centurii de siguranta, a scaunului pentru copii si a fazei de intalnire pe drumurile publice, in afara localitatilor. De asemenea, legea ungara interzice aparatele anti-radar si de detectare a radarului, statiile de emisie-receptie, in afara celor autorizate si folosite de transportatori, precum si folosirea telefonului mobil in timpul condusului fara dispozitive “hands-free”.

UNGARIA –ROMANIA. MAE recomanda respectarea regulilor de circulatie pe drumurile publice si avertizeaza ca amenzile sunt mari. De asemenea, documentul ofera o serie de informatii despre asigurarea medicala de calatorie si regimul medical din UNGARIA.

CITESTE SI: IORDANESCU S-A DECIS! IATA LOTUL COMPLET AL ROMANIEI PENTRU MECIURILE CU UNGARIA SI GRECIA

UNGARIA – ROMANIA. Ghidul prezinta detaliat, cu harti, rutele optime catre Budapesta si pe cele catre stadion, dar si date despre fortele de ordine, intre care se vor afla, potrivit MAE, si jandarmi romani.

Sursa foto: sport